Trupa Cover pentru petreceri de Craciun

Craciunul este probabil cea mai importanta sarbatoare dintr-un an. Este asteptata de absolut toata lumea, datorita sentimentelor cu care vine la pachet. In aceasta perioada a anului, familia se reuneste, prietenii se aduna si cu totii suntem parca un pic mai buni, mai prietenosi, mai generosi si mai iertatori. Nu exista o alta sarbatoare care sa iti ofere aceeasi atmosfera de apropiere si caldura sufleteasca. Insa, cum o sarbatoare nu vine niciodata singura, e nevoie si de distractie. Si cum poti face asta daca nu cu o trupe de cover pentru petrecerea de Craciun? Trupa Zero este o formatie de muzica live, care ofera un divertisment de cea mai buna calitate. Petrecerea ta de Craciun va fi transformata intr-o adevarata seara de neuitat.

Organizezi o petrecere de Craciun? Alege o trupa de cover-uri!

Avem peste 10 ani experienta in muzica, vocala si instrumentala, timp in care am colaborat cu cei mai mari artisti din Romania: Marius Moga, Andra, Directia 5 sau Vunk. Avand in componenta oameni dedicati si cu o pasiune reala pentru muzica si pentru ce poate oferi ea, iti aducem la petrecerea ta de Craciun doar voie buna distractie si o energie pozitiva care sigur va ridica pe toata lumea de la masa. Tot pasiunea pentru muzica ne-a adus pe micul ecran, cand am inceput sa realizam cat de mult ne place sa cantam cover-uri. Am facut parte din band-ul emisiunii de divertisment, Happy Hour, reusind sa aducem programului o nota de dinamism ce a fost apreciata de toata lumea.

Mereu ceva nou

O formatie de muzica pentru petreceri de Craciun ar trebui sa aiba un playlist variat, avand in componenta o multtudine de genuri din care organizatorul petrecerii sa aleaga, in functie de preferintele lui si ale celorlalti. Trupa Zero este genul asta de trupa care asculta fiecare persoana in parte si livreaza exact ce isi doreste fiecare. In plus, venim cu ceva nou la fiecare eveniment. Reusim sa combinam diverse stiluri, astfel incat sa cream atmosfera de care o petrecere de Craciun are nevoie. Imbinam stiluri precum meodiile clasice de petrecere cu cantece lautaresti si partituri din cele mai cunoscute piese rock. Este ceva unic, cu care ne mandrim si care ne reprezinta in totalitate.

Pe de alta parte, acestea nu sunt singurele stiluri cu care Trupa Zero vine in intampinarea celor care vor sa organizeze o petrecere de Craciun reusita. Portofoliul nostru include o gama variata de stiluri, care sa multumeasca fiecare invitat. Nu iti face griji daca tipa de la contabilitate sta pe scaun, nici daca seful nu mai pleaca de la bar. La un moment dat, nimeni nu va putea rezista ritmurilor electrizante care vor acapara ringul de dans. Iata cateva exemple de stiluri cu care ne vom prezenta la petrecerea ta de Craciun:

  • Melodii clasice de petrecere
  • Cover-uri
  • Folclor si melodii tematice
  • Latino
  • Balade Rock
  • Romante

Dupa cum am spus, acestea sunt doar cateva dintre ele. Suntem deschisi la orice propunere ce vine din partea organizatorilor, astfel incat sa fii convins ca petrecerea va fi de neuitat. Ringul de dans se va umple cat vezi cu ochii, iar experienta cu noi pe scena va ramane in amintirea tuturor, mult timp dupa ce petrecerea se va fi terminat. Ne place sa fim alaturi de oameni, asa ca ne bazam intotdeauna pe energia ce vine de la ei, energie ce se va mentine pe tot parcursul serii.

Echipamente performante

O muzica de calitate va cere intotdeauna echipamente si instrumente de calitate. De aceea, Trupa Zero se va prezenta mereu intr-un mod profesionist, iar asta se transpune in muzica electrizanta ce iese din instrumentele noastre si in dinamismul pe care il cream la orice petrecere la care suntem invitati. Cu ajutorul echipamentelor premium, stim ca muzica va suna exact asa cum ne dorim. Pentru a fi siguri ca si invitatii tai se bucura de ea, iti aducem pachetul complet la petrecerea ta de Craciun:

  • Scena modulara montabila la orice dimensiune
  • Sistem P.A. performant
  • Echipa tehnica (inginer de sunet, scena, tehnician)
  • DJ cu peste 10 ani experienta

Trupa Zero – formatie de muzica pentru petrecerea ta de Craciun

Toate aceste lucruri ne ajuta sa transformam un eveniment banal, intr-o seara de neuitat. Ne place sa fim pe scena, ne place sa fim in centru atentiei si ne place sa petrecem pana in zori. Nimic nu se compara cu bucuria ce vine din randul oamenilor. Atunci stim ca am facut o treaba excelenta. Suntem o formatie de muzica ce stim sa ne distram publicul si sa ne facem placuti, prin abordarea stilurilor variate, a energiei pe care o emanam si prin divertismentul interactiv pe care il oferim. Suntem alegerea perfecta pentru petrecerea ta de Craciun, indiferent de stilurile muzicale pe care vrei sa le auzi.

Intra in legatura cu noi!
CONTACTEAZA-NE