Ne mandrim cu faptul ca suntem pachetul complet de divertisment live, avand in vedere ca investim in cele mai bune echipamente și instrumente care exista pe piata. Ajungem la fiecare eveniment cu o energie debordanta, asigurandu-ne ca oferim o performantă live demna de invidiat de fiecare data.
Ne asiguram ca vei avea parte de o experienta de neuitat, cu muzica live de calitate care va multumi chiar si cel mai exigent public. Melodiile interpretate vor trezi vibratii intense si in cei mai putin pasionati de muzica iar ritmurile instrumentistilor ii vor trimite in ringul de dans. Esti gata de petrecere?

Putem aduce:

  • scena modulara montabila la orice dimensiune;
  • sistem P.A. performant, profesional;
  • schela lumini complet echipata;
  • echipa tehnica (tehnician, scena, inginer de sunet);
  • D.J. cu peste 10 ani experiență
  • solutii profesionale evenimente
  • solutii profesionale botezuri
  • servicii profesionale nunta

Colaboratorii nostri aduc energie, idei si voie buna de fiecare dată cand sunt alaturi de noi, ne bucuram sa avem alaturi oameni inteligenti, motivati si creativi dar nu în ultimul rând talentati ca:

Evelina Vîrlan

A intors scaunele la Vocea Romaniei în 2016 cand a interpretat “Stay” de la Rihanna, uimindu-i pe antrenori si facand parte apoi din echipa lui Tudor Chirila. Evelina este in prezent artist Ha Ha Ha Production si lucreaza la primul ei single/album. Este foarte cunoscuta si publicului din Republica Moldova, unde prezinta emisiuni Tv!

Cosmina Adam

Este solista a orchestrei de muzica populara Rapsodia Vasluiului si o prezenta constanta in show-urile de televiziune din Romania. Cosmina a lansat primul ei album, “Frumoasa ca mine nu-i”, in 2016, in prezent lucrand la cel de-al doilea. Este considerata una dintre cele mai talentate si frumoase artiste de muzica populara din noua generatie!

Ciprian Silași

Are o poveste de viata interesanta. A lasat in urma o cariera de model pentru a canta si o face excelent. Interpret din zona Sibiului, Ciprian s-a impus usor pe piata muzicii populare de la noi, avand calitati vocale si carisma cu care si-a cucerit in scurt timp publicul! Ca și Cosmina, apare la multe evenimente, emisiuni Tv, radio.

DJ Raresh

Pune muzica de peste 10 ani, fiind unul dintre cei mai experimentati DJ cu stil Open Format in zona party-urilor si a evenimentelor private, indiferent de tema sau amploarea ocaziei.
Genuri abordate: dance, pop, house, club, oldies, pop-rock, hip-hop.

Intra in legatura cu noi!
CONTACTEAZA-NE