Ne mândrim cu faptul că suntem pachetul complet de divertisment live, având în vedere că investim in cele mai bune echipamente și instrumente care există pe piață. Ajungem la fiecare eveniment cu o energie debordanta, asigurandu-ne că oferim o performanță live demnă de invidiat de fiecare dată.
Ne asiguram ca vei avea parte de o experienta de neuitat, cu muzica live de calitate care va multumi chiar si cel mai exigent public. Melodiile interpretate vor trezi vibratii intense si in cei mai putin pasionati de muzica iar ritmurile instrumentistilor ii vor trimite in ringul de dans. Esti gata de petrecere?

Putem aduce:

  • scenă modulară montabilă la orice dimensiune;
  • sistem P.A. performant, profesional;
  • schelă lumini complet echipată;
  • echipa tehnică (tehnician, scenă, inginer de sunet);
  • D.J. cu peste 10 ani experiență
  • solutii profesionale evenimente
  • solutii profesionale botezuri
  • servicii profesionale nunta

Colaboratorii noștri aduc energie, idei și voie bună de fiecare dată când sunt alături de noi, ne bucurăm să avem alături oameni inteligenți, motivați și creativi dar nu în ultimul rând talentați ca:

Evelina Vîrlan

A întors scaunele la Vocea României în 2016 când a interpretat “Stay” de la Rihanna, uimindu-i pe antrenori și făcând parte apoi din echipa lui Tudor Chirilă. Evelina este în prezent artist Ha Ha Ha Production și lucrează la primul ei single/album. Este foarte cunoscută și publicului din Republica Moldova, unde prezintă emisiuni Tv!

Cosmina Adam

Este solistă a orchestrei de muzică populară Rapsodia Vasluiului și o prezență constantă în show-urile de televiziune din România. Cosmina a lansat primul ei album, “Frumoasă că mine nu-i”, în 2016, în prezent lucrând la cel de-al doilea. Este considerată una dintre cele mai talentate și frumoase artiste de muzică populară din nouă generație!

Ciprian Silași

Are o poveste de viață interesantă. A lăsat în urmă o carieră de model pentru a cânta și o face excelent. Interpret din zona Sibiului, Ciprian s-a impus ușor pe piața muzicii populare de la noi, având calități vocale și carismă cu care și-a cucerit în scurt timp publicul! Ca și Cosmina, apare la multe evenimente, emisiuni Tv, radio.

DJ Raresh

Pune muzică de peste 10 ani, fiind unul dintre cei mai experimentați DJ cu stil Open Format în zona party-urilor si a evenimentelor private, indiferent de tema sau amploarea ocaziei.
Genuri abordate: dance, pop, house, club, oldies, pop-rock, hip-hop.

Intra in legatura cu noi!
CONTACTEAZA-NE